Lieve mensen,

Schoonheidssalon Natuurlijk bij Carin de Vries

Zoals in de vorige nieuwsbrief aangekondigd, draait mijn schoonheidssalon weer op volle toeren. Bijna alle klanten hebben hun weg weer weten te vinden naar de nieuwe locatie en dat is natuurlijk geweldig! De praktijkruimte wordt met veel enthousiasme ontvangen en de aparte massageruimte is een waardevolle aanvulling. De schoonheidsbehandelingen zijn uiteraard bij het oude gebleven.

Natuurlijk bij Carin schoonheidsspecialiste huidsspecialist huidverzorging Santpoort Haarlem Bloemendaal

Nieuwe naam

Bij een nieuwe start op een andere locatie hoort een nieuwe naam! Na 10 jaar Take Care huidverzorging vond ik het tijd voor iets anders. Mijn schoonheidssalon Take Care heet daarom voortaan:
Natuurlijk bij Carin.

Nieuwe website

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe website! Neem een kijkje op www.natuurlijkbijcarin.nl. Met deze website hoop ik duidelijk een beeld te geven van mijn manier van werken, de sfeer en waar ik als schoonheidsspecialiste voor sta.

Gastenboek

Nieuw op de website is het gastenboek. Altijd leuk om te lezen en een goede manier om een indruk te krijgen van de schoonheidssalon. Een aantal klanten hebben al een stukje geschreven. Misschien vindt u het ook leuk om een berichtje in het gastenboek achter te laten? Dat zou ik enorm op prijs stellen.

Nieuwe prijslijst

Na 3 jaar heb ik de prijzen van de schoonheidsbehandelingen en lichaamsbehandelingen aangepast. Alle prijzen worden genoemd bij de verschillende behandelingen. In de prijslijst heb ik deze overzichtelijk op een rij gezet.

Verder is alles in mijn schoonheidssalon NATUURLIJK bij het oude gebleven! Ik wens u op de website veel leesplezier en hoop u snel te mogen ontmoeten bij Natuurlijk bij Carin.

Lieve groet,

Schoonheidssalon Santpoort

Schoonheidssalon Natuurlijk bij Carin in nieuw jasje

One thought on “Schoonheidssalon Natuurlijk bij Carin in nieuw jasje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *