Chi EDELSTEEN gezichtsbehandelingen

Chi aromatherapie verwenbehandeling met edesteenmassage.
Chi gezichtsbehandelingen
A TOUCH OF HAPPINESS
Gezichtsbehandeling waar je blij van wordt.
Deze behandeling is een feest voor lichaam en geest door de combinatie van warme calciet stenen en etherische olie van sinaasappel, mandarijn en vanille.Deze oliën hebben een opwekkend, verwarmend, ontspannend en vrolijk makend effect. Tijdens deze behandeling wordt u helemaal in de watten gelegd en ligt het accent op de massage.
Na de reiniging krijgt u een uitgebreide massage op een warmwaterkussen met warme happiness olie en warme oranje calciet stenen.
De huid wordt verwend met 100 % natuurlijke producten van CHI zoals: zachte balsem met witte leem, biologische bijenwas, sheabutter, argaanolie en Oranjebloesem hydrolaat. Aan al deze producten wordt de etherische happiness olie toegevoegd. Een verzorgende, beschermende en verzachtende behandeling, die je laat stralen.
tijdsduur 2 uur
prijs € 77,=
AFSPRAAK MAKEN
Chi gezichtsbehandelingen
A TOUCH OF ROSES
Aromatherapy/Rozenkwarts rozen gezichtsbehandeling.
Behandeling met warme rozenolie en rozenkwartsstenen. Pure verwennerij voor lichaam en geest. Tijdens deze behandeling wordt u helemaal in de watten gelegd en ligt het accent op de massage. Na de reiniging krijgt u een uitgebreide massage op een warmwaterkussen. De massage wordt uitgevoerd met warme rozenolie en rozenkwartsstenen.
De huid wordt verwend met zachte delicaten producten van CHI zoals: zachte balsem met witte leem, biologische bijenwas, sheabutter, argaanolie en biologisch Bulgaars rozenhydrolaat. Aan al deze producten wordt de etherische olie van ROOS toegevoegd. Deze rozenolie werkt kalmerend en is dan ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.
tijdsduur 2 uur
prijs € 77,=
AFSPRAAK MAKEN

CHI GEZICHTSBEHANDELINGEN BIJ
 
NATUURLIJK
 
BIJ
 
CARIN
 
Schoonheidsalon in Santpoort-Noord