Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.234.247.75 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
18 berichten.
Kim uit IJmuiden schreef op 29 juni 2020 om 15:51:
Natuurlijk bij Carin biedt vakkundige en zeer ontspannen (gezichts-)behandelingen. Eigenaresse Carin werkt met luxe natuurlijke producten en geeft heldere adviezen voor de huidverzorging na de behandeling.
angelique uit santpoort-zuid schreef op 25 november 2019 om 08:15:
Elke keer als ik bij Carin ben geweest is het weer een heerlijk verwen momentje, de producten zijn fantastisch en ruiken heerlijk!! mijn huid is er echt door verbeterd! voor iedereen de ultieme aanrader voor een relaxt moment en een fantastische boost voor je huid THX Carin
Ilona uit Uithoorn schreef op 9 juli 2019 om 15:34:
Heel erg bedankt voor de mama verwen massage deze ochtend! Was echt heerlijk! Ik raadt het echt aan aan alle aanstaande mama's!! Dank je wel!!
Bianca uit Haarlem schreef op 23 januari 2019 om 17:02:
Vanochtend weer bij Carin geweest. Heerlijk! Alles klopt er gewoon. Een hele prettige ruimte en parkeren voor de deur. Eerst even een voetenbadje met een kopje thee. Daarna de gezichtsbehandeling met de aromatherapie producten van Yonka. Ik heb een erg gevoelige huid en kan niet tegen veel producten, maar dit gebruik ik inmiddels thuis ook en is geweldig. Het werkt (ik ben 45+ ;)) , het ruikt heerlijk en is natuurlijk. Ik had (behalve het reinigen, harsen en epileren) een fruitzuurbehandeling en dat geeft mijn huid zo’n geweldige oppepper! De massage, terwijl ik op een warmwaterkussen lag, is echt heel ontspannend en tijdens het (collageen)masker kreeg ik een voetmassage. Echt hoor, dit is voor mij het ultieme verwenochtendje ;-). Dank je wel Carin, ik heb weer genoten!!
Rita uit Santpoort schreef op 8 maart 2018 om 20:41:
Vandaag een heerlijke verwenbehandeling gehad bij Carin. De olieen de voetmassage de maskers,Carin bedankt,ik heb genoten. Tot ziens!
Monique uit Santpoort Zuid schreef op 17 februari 2018 om 18:15:
Ik kom al bijna 7 jaar bij Carin en kijk steeds weer uit naar de behandelingen. Carin is zeer zorgvuldig, weet precies wat jouw huid nodig heeft en past de behandeling daar op aan. Ze neemt de tijd en is heel erg kundig. Niet alleen de gezichtsbehandeling maar ook de massage die je ontvangt tijdens een masker, geeft ze met alle aandacht. Je komt écht als herboren uit de stoel!
Marjon uit Haarlem schreef op 18 april 2017 om 19:24:
Lieve Carin, Het was weer Heerlijk, je weet me elke keer weer de 7 de hemel in te masseren met je warme professionele reiki handen, pure verwennerij, ik heb genoten en voel me nog steeds lekker ontspannen.
Anita uit Haarlem schreef op 11 augustus 2016 om 09:52:
Wat een verassing om zo een uitgebreide en verzorgde behandeling te mogen ondergaan. Een echter aanrader en zoals Carin terecht opmerkt, “haar eigen manier van werken met zorg en aandacht”, maken dat je als een herboren mens van haar stoel stapt. Ik zeg: “gun jezelf regelmatig een behandeling bij Carin”!!!
Yvonne schreef op 19 juni 2016 om 13:59:
Ik ken Carin al een tijdje en ben regelmatig bij haar op de stoel te vinden. Elke keer weer een feest vanaf het begin tot het eind. Ze is zorgvuldig, kundig en een bijzonder prettig mens in de omgang. Een absolute aanrader!
Gerda Renate uit Heemstede schreef op 9 maart 2016 om 09:59:
Regen, Wind , koud..... Maar dan op het warme waterbed bij Carin, heerlijke massages,,,, Voorportaal naar het paradijs, als herboren naar huis.
Geertrui uit Haarlem schreef op 8 maart 2016 om 22:12:
Mooie site, mooie verantwoorde producten, goede recencies... Gefeliciteerd met deze geslaagde doorstart!
jacqueline uit haarlem schreef op 7 maart 2016 om 17:59:
Bij carin verlies je ieder gevoel voor tijd en is het heerlijk loslaten in de stoel met warmwaterkussen en geweldige massage. Iets wat ik iedereen zou gunnen
Gerard Roels uit Gouda schreef op 1 maart 2016 om 17:59:
Beste Carin. een hele mooie en duidelijke site. succes met je nieuwe naam - site ..... Gerard Roels Derma Cosmetica Imp. Yon-Ka NL.
Hilde Heijn uit Bloemendaal schreef op 24 februari 2016 om 17:42:
Een behandeling bij Carin is elke keer een feest! Het begint al bij de ontvangst: de heerlijke geuren komen je tegemoet! Ook de nieuwe ruimte is heel mooi en smaakvol ingericht waardoor je je meteen thuis voelt. En de producten waar mee ze werkt vind ik ook heel goed. Maar het allerbelangrijkste is dat Carin met heel veel liefde en plezier werkt - dat was het eerste wat me opviel toen ik bij haar kwam! Je voelt je echt welkom! Ook vind ik het heel fijn dat Carin de tijd voor je neemt. En Carin doet net iets extra’s zoals een lekker voetenbad, een warmwater-kussen en een voetmassage tijdens de masker. Voor mij is Carin dus een topper en een dagje bij haar pure verwennerij en ontspanning!!! Ik kan haar van harte aanbevelen!
Rose uit Driehuis schreef op 20 februari 2016 om 11:20:
Ik ben toen ik zwanger was bij Carin gekomen met de mama behandeling..een heerlijke ontspannen behandeling voor de mama to be. Daarna ben ik nooit meer weggegaan omdat je heerlijk verwend wordt. Ook geen gehaast gevoel. Ik ben zelf masseur en ik was tot nu toe niemand tegen gekomen die zo goed kan masseren als Carin! De producten zijn ook heerlijk en werken ook heel goed. Ik gebruik deze ook thuis. Totale ontspanning!
Miranda uit Haarlem schreef op 19 februari 2016 om 17:36:
Ik ben al jaren klant bij Carin. Na ieder bezoek is mij huid en geest totaal in evenwicht en ontspannen, dit komt ook door de etherische oliën die er gebruikt worden. Carin is erg goed in gezichtbehandelingen en massages. De yonka producten die Carin in de salon gebruikt, gebruik ik ook thuis. Ik zie dat mijn huid er beter uit blijft zien. Bij ieder bezoek om de 7 weken kijkt Carin naar mijn huid en geeft advies welke gezichtsbehandeling ik nodig heb. Een bezoek aan Carin is ook nog eens heel gezellig.
Ton Hoenderdos uit Bloemendaal schreef op 17 februari 2016 om 21:23:
Lieve Carin, "Natuurlijk bij Carin", wat een top naam! Ik wou dat ik 't verzonnen had. Zelf was ik heel content met mijn 'Maison de Beauté Kapitein Haak', maar ik moet toegeven dat deze naam wellicht iets meer uitstraalt van de charme en toegewijde zorg waarmee jij je cliënten liefdevol tegemoet treedt. Top!
Louise uit Haarlem schreef op 29 december 2015 om 08:13:
Carin neemt ruim de tijd voor je en stelt je volledig op je gemak. Na de behandeling ben je compleet ontspannen. Een bezoekje is zeker voor herhaling vatbaar!