OVER MIJ

Over Carin de Vries Natuurlijk bij Carin schoonheidssalon behandelingen

Ik ben Carin de Vries in 1960 in Haarlem geboren. Tien jaar geleden heb ik besloten mijn hart en passie te volgen en mijn eigen praktijk voor gezichts- en lichaamsbehandelingen te starten. Na het behalen van mijn diploma voor schoonheidsspecialiste, ben ik mij verder gaan ontwikkelen en specialiseren in allerlei vormen van massage zoals edelsteen- en kruidenstempelmassage, reiki en aromatherapie. Natuurlijk helpen etherische oliën bij het voeden van de huid, maar mijn belangstelling gaat uit naar een holistische manier van werken. In mijn vak wordt vaak alleen naar de buitenkant gekeken en verondersteld dat een anti-aging crème je rimpels laat verdwijnen. Ik ben van mening dat naast een goede crème de beste anti-aging een stressvrij leven is. Je kunt een link leggen tussen onze gedachten, emoties en gedrag en de huid. Stress heeft invloed op ons immuunsysteem. Door ontspanning en door in het moment te leven word je een mooier mens. Van binnen en van buiten! Zelf ben ik door lastige levensprocessen gegaan, maar door mindfulness, meditatie en yoga ben ik een positiever en meer open mens geworden die durft te kijken naar zijn eigen leven en dat van anderen.

WAT IS SCHOONHEID

Heel veel vrouwen hebben een negatief zelfbeeld. De helft van alle Nederlandse vrouwen is ontevreden over haar uiterlijk en vindt zichzelf te dik. Mijn overtuiging is dat alles met een gedachte begint. Als je anders naar je lichaam leert kijken zul je je veel prettiger gaan voelen. Zeg dus niet als je in de spiegel kijkt: ‘Wat zie ik er lelijk uit vandaag’, maar ‘Ik zie er een beetje vermoeid uit’, klink heel anders toch…? Focus je niet op de ene pukkel of rimpel, maar kijk naar het totaalbeeld, naar je leuke uitstraling, je mooie ogen en je lieve lach, dat is schoonheid!

BEHANDELINGEN VAN TOP TOT TEEN

In de loop der jaren heb ik een hele eigen manier van behandelen ontwikkeld, waarin ontspanning en genieten belangrijke onderdelen zijn. Ik begin altijd met een warm voetenbadje, tijdens de massage lig je op een warmwaterkussen en alle producten met etherische oliën worden verwarmd. Tijdens het inwerken van het masker masseer ik de voeten. Dit totaal concept van ongeveer 2 uur, brengt je in diepe ontspanning.

PRAKTIJK

Ik werk aan huis, waar ik wonen en werk heb kunnen scheiden, door op de begane grond
2 behandelruimtes met een eigen ingang te creëren  Één ruimte voor gezichtsbehandelingen de andere ruimte voor lichaamsmassages.

Behandelingen schoonheidssalon Natuurlijk bij Carin in Santpoort-Noord
Massageruimte Natuurlijk bij Carin